Новости

АДВА-ЕС представи своя нов проект – сграда Evergreen-4 във Варна

На 9 август 2022 г. инвестиционна компания АДВА-ЕС представи своя нов проект – жилищна сграда Evergreen-4 във Варна. Той съчетава най-висококачествените строителни решения на компанията, както и най-иновативните практики за съответствие с ESG стандартите в строителството.

Жилищната сграда Evergreen-4 поставя фокус върху технически решения в посока ESG – Environmental, Social and Governance или екологично, социално и корпоративно управление. Крайната цел е намаляване на сметките за електроенергия и осигуряване на изцяло ново ниво на екосъобразност. Сградата ще претендира за клас на енергийна ефективност А, благодарение на топлоизолацията, висококачествените прозоречни системи и централизирана система за отопление на водата.

Системата за водно отопление на сградата включва вакуумно-тръбни колектори и емайлирани двусерпентинни бойлери Sunsystem, монтирани на покрива. Крайният резултат е устойчив и ориентиран към бъдещето градски начин на живот – с лесно и практично управление, с гарантирана безопасност и с дълъг експлоатационен живот.

Сградата се намира във варненския квартал Изгрев и се състои от 8 жилищни етажа. Апартаментите в Evergreen-4 предлагат удобна локация в близост до различни обществени сгради, магазини, учебни заведения, както и зони за спорт и релакс.

Повече информация за Evergreen-4: https://evergreen4.bg